Zaterdag is een 18-jarig meisje uit Alkmaar van haar fiets beroofd aan de Rekerdijk, door twee overvallens in op oude politieuniformen gelijkende kleding.

Het meisje fietste ter hoogte van het tunneltje aan de Rekerdijk vanuit de richting van de Koedijkerstraat. Daar trof zij een witte auto met witte en rode strepen, net iets kleiner dan een busje. Er stonden twee mannen deden zich voor als agent, met echt gelijkende kleding. Zij hielden het meisje tegen, namen de fiets in beslag en stopten deze in de auto. Vervolgens reden de mannen weg. 

De twee overvallers waren in blauwe broek en witte blouse gekleed, gelijkend op het oude uniform. Het signalement van de eerste man: blank, brildragend, donkerblond kort haar en ongeveer 1.80 tot 1.85 meter lang. De andere man was ongeveer even lang met donkerbruin kort haar.

De politie vraagt getuigen die deze mannen en hun auto hebben gezien om contact op te nemen via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000.

Pin It
Bekeken: 3424x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/