De politieke situatie in Alkmaar heeft ook zijn weerslag op Heerhugowaard. Nadat het inkopen van jeugdzorg en wmo-zorg voor 2015 haastig en op het laatste moment moest gebeuren had de gemeente Heerhugowaard dat voor 2016 eigenlijk ‘rustig en weloverwogen’ willen doen.

Alkmaar heeft nu echter de handen vol aan het miljoenentekort wat onlangs aan het licht kwam, naar aanleiding waarvan gemeentesecretaris Coen Aalders op non-actief is gezet en wethouder van financiën Peter de Baat is afgetreden. Al met al vreest Heerhugowaard dat dit weer voor vertragingen gaat zorgen bij het afsluiten van zorgcontracten voor 2016.

Pin It
Bekeken: 4212x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/