Op zaterdag 9 mei is het World Fairtrade Day, bij uitstek een dag om op zoek te gaan naar fairtradeproducten als koffie, thee of wijn, of bananen, mango’s en noten. Dit kan ook in de gemeente Alkmaar door gebruik te maken van de EerlijkWinkelenapp.

Deze app geeft op basis van de GPS-positie een overzicht van ‘eerlijke winkels’ in Alkmaar, winkels die fairtrade, biologische of tweedehands producten verkopen. Ook horecagelegenheden, zoals koffiewinkels en lunchrooms, zijn opgenomen in de app.

De campagne in Alkmaar startte in 2008 gestart met de campagne om fairtrade onder de aandacht te brengen bij inwoners en ondernemers in Alkmaar.

De EerlijkWinkelen-app is gratis te downloaden voor zowel IOs- als Android-besturingssystemen. Meer informatie is te vinden op de website van de gemeente Alkmaar en op EerlijkWinkelen.nl.

 

Pin It
Bekeken: 3214x
https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/