Zondagavond is bij een huis aan de Keizerfazant in Heerhugowaard een garage verloren gegaan door brand. Toevallig was de bewoner van het huis zelf lid van de vrijwillige brandweer, dus hij ondernam meteen actie.

Tijdens en na het blussen werd het toekijkend publiek gemaand om niet te dichtbij te komen omdat er in de garage een auto stond, en er dus brandbare vloeistoffen in de garage aanwezig waren, en omdat de garage ondertussen zo zwaar beschadigd was dat er instortingsgevaar bestond.

Een half uur na het uitbreken van de brand kon het sein brand meester worden gegeven. In de wijk zijn door de hitte meerdere ramen gesprongen en zijn er regenpijpen verbrand. Door optreden van de brandweer en het feit dat er nauwelijks wind stond hebben de omliggende woningen verder vrijwel geen schade opgelopen.

 

Pin It
Bekeken: 3843x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/