Zaterdag vond voor de Hoofdklasse en klassen 1 ,2 en 3 de slotronde van de West-Friese judocompetitie plaats in Beverwijk. Het team van Tom van der Kolk was al kampioen in de Hoofdklasse, dus bracht hij een aantal jonge talenten mee voor de ervaring.

De eerste van twee wedstrijden was tegen Dojo t'Loo uit Heiloo. In de klassen -55 en -60 kg had de club geen judoka's. Colin van der Kolk (-66 kg) kwam op straffen voor en maakte het af met een mooie beenworp. Jongeling Mike Vlaar, nieuw in de -73 kg, won op straffen. Jurrien van Marle, doorgeschoven naar de -81 kg, verloor met een beenworp.

Coen Stoop won makkelijk met twee keer een half punt. Het laatste 'gewicht' van Van der Kolk bleef aan de kant. Het team won met 10-4 van Dojo 't Loo.

In de laatste wedstrijd, tegen Kodokan Purmerend, viel de beslissing pas in de laatste partij. Harm Dennema (90 kg) nam het op tegen de zeker 30 kg zwaardere Hendrik Koppe (5-voudig veteranen wereldkampioen). Tot de extra tijd stond het 2 tegen 2 straffen. Pas na minuten in de golden score, liep Harm te makkelijk achterwaarts de mat uit. Door de straf verloor Team Van der Kolk de wedstrijd, maar het was een prachtig seizoen met weer een titel.

Pin It
Bekeken: 3081x
https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://www.psychopsy.com/toto-sgp/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/