Alkmaar en de city run: het begint bijna traditie te worden. Dit jaar was de derde keer dat het jaarlijkse evenement Alkmaar City Run by night werd georganiseerd, mede door René Wit van Le Champion.

René vertelde dat er een heel divers programma op de planning stond, van een Kids Run voor kleine kinderen die 1200 meter rennen tot de 10 kilometer run voor de echte die-hards.

"We proberen met de vernieuwde route alle horecapleinen met elkaar te verbinden. Ook is de route zo gepland dat je langs alle highlights van de stad komt". Ook noemt René Wit deze route een 'fun' route; dat bleek later uit de gezelligheid die in de stad heerste. Veel belangstellenden zochten tijdens de Run een mooi terrasje uit om zo met een biertje of een wijntje de duizenden lopers voorbij te zien rennen.

Pin It
Bekeken: 4469x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/