De politie hield donderdagmiddag in Hoorn een 35-jarige man uit Zwaag aan op verdenking van betrokkenheid bij een gewapende overval in Heerhugowaard.

Agenten kregen melding van een overval aan de Oostdijk in Heerhugowaard bij een logement. De verdachte had een medewerker bedreigd met een vuurwapen en eiste geld. De Zwagenaar ging er daarna met de auto vandoor. Meerdere politie-eenheden snelden ter plaatse en zochten de directe omgeving af.

Een van de eenheden trof de verdachte en ging achter hem aan. De agenten gaven hem een stopteken, maar dit negeerde hij. Op het Keern in Hoorn konden zij hem tot stoppen forceren en vervolgens arresteren.

De verdachte is na verhoor door de Hulpofficier van Justitie in verzekering gesteld. De politie doet verder onderzoek naar deze zaak en roept getuigen op zich te melden (tel. 0900-8844).

Pin It
Bekeken: 3222x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/