Vrijdagavond is onder druk van bedreigingen de voorstelling van Karavaan op de begraafplaats aan de Westerweg in Alkmaar afgelast. De medewerkers van het theatergezelschap waren ontdaan en teleurgesteld. Ook choreografe Ann Van den Broek was zichtbaar aangedaan door alle emoties. De aanhouding van drie mensen, het overvliegen van de politiehelikopter en mededeling van de politie dat de veiligheid niet gegarandeerd kon worden waren eenvoudigweg te overweldigend.

Een omwonende die de repetities voor de voorstelling gezien heeft was vol lof over het respect waarmee de voorstelling in de omgeving was geschreven. De veronderstelling dat er op de graven gedanst zou worden is volgens haar dan ook onjuist. Terwijl steeds meer voorstellingspubliek voor een dicht hek kwam te staan bleef en ongelovig op het niews reageerden, bleef een groep tegenstanders zelfvoldaan rond de ingang hangen, wetende dat ze bereikt hadden waar ze voor waren gekomen.

Pin It
Bekeken: 3825x
https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/