Vrijdagavond genoot Heerhugowaard van de eigen nachtmarkt. Het Coolplein was omgetoverd in een gezellige marktlocatie waar het publiek bij de diverse kraampjes terechtkon voor allehande snuisterijen, handigheden en practische zaken.

Maar het was ook het toneel van een toch wel bijzonder soort race; slowbiking. De bedoeling van slowbiking is om zoveel mogelijk tijd te nemen om een afstand van elf meter af te leggen. Als je echt wilt kun je er meer dan twee uur voor uittrekken zo bleek. Dat lukte vrijdagavond niet, door een blesure hield de Waardse wereldkampioen Niels de Wit het vrijdag avond bij elf minuten. De 19-jarige Jolien won de competitie en mag samen met huidig recordhouder Niels de Wit naar de grote finale op 21 juni in Utrecht.  

Slowbiking is uit China over komen waaien. Daar kwam de Nederlandse kunstenaar Kaspar König in Peking het concept tegen. Terug in Nederland heeft hij dit concept verbeterd met onder andere live muziek en commentaar door een scheidsrechter.

Pin It
Bekeken: 4268x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/