De eigenaar van een in de Groen van Prinstererstraat geparkeerde BMW heeft dinsdagochtend zijn eigen auto kunnen redden met twee emmers water. De auto stond geparkeerd direct onder het slaapkamerraam en de eigenaar werd wakker van een knisperend geluid "net alsof je de barbecue aansteekt". Toen hij buiten poolshoogte nam bleek iemand een aantaal aanmaakblokjes op het linkervoorwiel te hebben gelegd en die in de brand te hebben gestoken.

Een gedeelte van de binnenkant van het spatbord was al aan het smelten en branden. Een snelle actie met twee emmers water kon erger voorkomen. De gealarmeerde brandweer hoefde het bluswerk alleen nog maar te controleren. Toch heeft de auto flinke schade opgelopen. Het spatbord zal vervangen moeten worden en dat is door de speciale laklaag een kostbare zaak. Ook de velg raakte beschadigd. De auto is al twee keer eerder het doelwit van vernielingen geweest. 

Pin It
Bekeken: 2764x
https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/