Maandagmiddag is een traumahelikopter uitgerukt voor een ongeval in de Prunuslaan in Sint Pancras. Een vrouw had nekletsel opgelopen tijdens een ongelukkige val van de zoldertrap.

Niet alleen een ambulance en de traumahelikopter schoten te hulp, ook de brandweer kwam ter plaatse om te assisteren.

De vrouw moest op een 'plank' met behulp van een hoogwerker uit het huis gehaald worden. Ze is per daarna per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. (foto's: DNP.NU)

Pin It
Bekeken: 2941x
https://jdih.menlhk.go.id/slot-gacor-online/ https://sikurikulum.polinema.ac.id/slot-demo-pragmatic/ https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/