Ondanks dat de subsidie dit jaar wegblijft toont organisator van Woodlands, Willem-Teun Groen, zich voortvarend. In plaats van één dag zal het festival aan de Oudtburghweg in Bergen twee dagen duren: zaterdag 30 mei en zondag 31 mei. Met een knipoog naar de naam “Woodlands” zal de tweede dag meer in het teken staan van “Moodlands”.

Er zal op zondag een wat relaxtere sfeer gecreëerd worden met onder andere akoestische muziek, hippiemarkt en kinderpodium. Waar op zaterdag juist meer ruimte is voor house- en technopodiums en wat “hardere” bands.

Op beide dagen zal er wederom met een knipoog “Foodlands” zijn met alleen biologisch voedsel in de trend van het festival. Waardoor het festival ook kan floreren is door onder meer de vele vrijwilligers, rond de 250. Zij krijgen ook de ruimte om te doen waar ze goed in zijn.

Voor volgend jaar is het plan gerezen om op vrijdag Foodlands te doen, op zaterdag Woodlands en zondag Moodlands mits de vrijwilligers dit aankunnen.

Pin It
Bekeken: 4046x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/