Maandagmiddag en -avond hield de politie in totaal zeven personen aan bij de Meidenmarkt op het Klimduin in Schoorl. De Meidenmarkt is een niet-georganiseerd evenement op Tweede Pinksterdag, waarbij jongeren samenkomen en veelal drinken.

Rond 19.20 uur werd een vreugdevuur ontstoken op het Klimduin. Omdat het vuur dicht bij de bosrand gemaakt, gingen toezichthouders en medewerkers van de brandweer er opaf. Zij werden echter bekogeld met bierflesjes en -blikjes. De politie greep in zodat de brandweer zijn werk kon doen. Twee jongens van 17 en 19 jaar oud uit Schoorl zijn aangehouden.

Rond 19.50 en 20.15 uur vonden vechtpartijen plaats tussen twee groepen. Hierbij werden vijf jongeren aangehouden. Het gaat om vier jongens en een meisje van 17 tot en met 19 jaar uit Bergen, Groningen. Alkmaar en Heiloo. Alle verdachten zijn voor verhoor overgebracht naar het politiebureau.

Tevens schreven agenten bekeuringen uitgeschreven wegens openbare dronkenschap en belediging. Een 52-jarige Alkmaarder werd aangehouden omdat hij gesignaleerd stond.

Pin It
Bekeken: 3877x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/