Dinsdagmorgen vroeg hield de politie in Alkmaar een 39-jarige inwoner aan wegens inbraak in een bedrijfspand aan de Smuigelweg in Heerhugowaard. Een tweede verdachte wist te ontkomen.

Rond 03.40 uur kreeg de politie melding van de inbraak. Ter plaatse bleek een raam vernield en een aantal generatoren en waterpompen waren gestolen. Een getuige had gezien dat een auto bij de inbraak was weggereden. Agenten zagen de auto even later vanaf Sint Pancras richting Alkmaar rijden en zette de achtervolging in. De vluchter reed rond 130 km/u op een 70 km/u weg, reed door rood en reed een betonpaal plat.

De vluchtauto werd even later aangetroffen op de Marsdiepstraat in Alkmaar. In de auto lag de mogelijke buit, De verdachten waren verdwenen. Tijdens een zoektocht met ook een helikopter en een diensthond, zagen agente twee verdachten op de Huiswaarderweg. Een van hen, een 39-jarige Alkmaarder, probeerde zich tevergeefs te verstoppen in een sloot. De ander wist te ontkomen.

De politie stelt een onderzoek in naar de identiteit van de tweede verdachte. De auto van de verdachten werd in beslag genomen. Onderzoek wees uit dat deze auto als gestolen gesignaleerd stond.

Pin It
Bekeken: 2501x
https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/