De politie is op zoek naar getuigen en slachtoffer van vernielingen die plaatsvonden op zaterdagavond 16 mei in Heerhugowaard.

Tussen 23.15 en 23.30 uur trok een groep van tien tot vijftien jongeren vanaf een feestje aan het Irene Vorinkland door Zuidwijk richting de Middenweg. Van daaruit trok de groep richting de Paradijsvogel en Butterhuizen. Onderweg werden vernielingen aangericht aan auto’s en huizen. Bij huizen werden ramen ingegooid en bij auto’s werden emblemen losgetrokken en een bumper vernield.

Door de politie werden al vier jongeren uit Heerhugowaard in de leeftijd van 12 tot 14 jaar als verdachte gehoord in deze zaak. Opvallend is dat slechts één van de slachtoffers zich heeft gemeld en aangifte heeft gedaan.

Om de zaak goed af te kunnen ronden, verzoekt de politie slachtoffers en getuigen om zich te melden. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844.

Pin It
Bekeken: 2654x
https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/