Vrijdag liet burgemeester van Langedijk Hans Cornelisse weten dat motorclub MC Expendables illegaal haar clubhuis heeft gemaakt aan de Bijlestaal 11 op bedrijventerrein Zuiderdel in Langedijk omdat dit strijdig zou zijn met het bestemmingsplan.

Hij wilde daarom dat ze per 10 juli stoppen met hun verenigingsactiviteiten en wilde de club een dwangsom van 10.000 euro per overtreding opleggen.

De advocaat van de club, Alexander Admiraal, ontkent echter dat het pand gebruikt wordt voor verenigingsactiviteiten: de leden gebruiken het alleen om er aan hun motoren te sleutelen en maken verder gewoon gebruik van de faciliteiten in het pand.

Het is onderhand duidelijk dat Cornelisse de Expendables eigenlijk liever kwijt dan rijk is. Admiraal vindt wel dat burgemeester Cornelisse een betere manier had kunnen kiezen om de zaak aan te pakken.

Pin It
Bekeken: 3633x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/