Een automobilist uit Bergen is woensdagmiddag gewond geraakt bij een flinke klapper op het kruispunt van de Schagerweg (N245), De Helling en de Laan van Tata in Alkmaar. Hij reed in zijn Kia op de N245 richting Schagen en heeft mogelijk een rood verkeerslicht over het hoofd gezien.

Een automobiliste die met haar Opel vanaf de Laan van Tata kwam kom de Kia niet meer ontwijken en raakte de auto in de linkerflank. De Kia tolde daarna over het kruispunt en ramde zijdelings een lichtmast. De bestuurder raakte daardoor bekneld en kon het voertuig niet verlaten.

De brandweer werd opgeroepen om de man uit zijn auto te bevrijden, waarna hij met onbekende verwondingen, maar wel aanspreekbaar, naar het ziekenhuis is gebracht. Ook de bestuurster van de Opel is naar het ziekenhuis gebracht.

Pin It
Bekeken: 3554x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/