Woensdagmiddag voerde de politie aan de Olympiaweg en de Beverdam in Alkmaar uitgebreide verkeerscontroles uit. Ook aanwezig de belastingdienst, Veilig Verkeer Nederland en de KLPD.  Bij de controle werd een ANPR-voertuig ingezet met kentekenscanner.

Aan de Olympiaweg troffen agenten in een auto enkele zakjes cocaïne. Hierop zijn de drie inzittenden aangehouden. Het gaat om twee Alkmaarders van 20 en 22 jaar en een 22-jarige man uit Spijkenisse.

Totaal 48 bestuurders bleken nog een boete open te hebben staan. De belastingdienst heeft zeven voertuigen in beslag genomen.

Bekeuringen werden onder andere uitgeschreven voor rijden zonder (geldig) rijbewijs, een te zwaar beladen aanhanger, rijden met gladde banden en enkele andere defecten.

Ook was er een automobilist aan de kant gezet die brandstof lekte. Het voertuig is naar een garage afgevoerd.

Pin It
Bekeken: 3290x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/