Afgelopen week is het spannende jeugdboek Het Picasso Mysterie van Manon Berns verschenen. Het is het eerste deel uit de nieuwe serie Blockbusters, die het beste beschreven kan worden als ‘Dan Brown voor jongeren’. Het Picasso Mysterie is tijdelijk verkrijgbaar voor € 7,50.

De Bergense Manon Berns richt zich momenteel volledig op haar schrijverschap. Volgend jaar verschijnen het tweede en derde deel van Blockbusters bij de Alkmaarse uitgeverij Kluitman. Kunst zit in Manons bloed. Zo werkte zij voor Museum Kranenburgh, had ze haar eigen galerie en is zij een fervent kunstverzamelaar.

Het Picasso Mysterie is niet alleen spannend, het laat ook zien dat kunst absoluut niet saai is voor kinderen.  De 11-jarige Storm en zijn beste vriend Jimi zijn de 'Blockbusters', een geheim genootschap van twee nieuwsgierige ontdekkers. Zij vermoeden dat het beroemde werk ‘De jongedames van Avignon’ van Picasso uit het restauratieatelier van Storm's moeder gestolen gaat worden en hun speurtocht leidt hen helemaal tot in Parijs.

In 2016 verschijnen de volgende twee delen van de Blockbusters-serie: 'Het geheim van Monet' en 'Kandinsky en de klank van de draak'.

Pin It
Bekeken: 3406x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/