Woensdag 17 juni wordt door de organisatie van het Future Tennis toernooi van 14.00 tot 17.00 uur een tennisfeest georganiseerd op het Canadaplein en de Paardenmarkt. Kinderen van 6 t/m 9 jaar kunnen op een speelse manier kennismaken met tennis, met speciale gast, proftennisser Thomas Schoorel.

Van 15 t/m 21 juni wordt bij Tennispark ‘de Hout’ Het internationale Future Tennistoernooi georganiseerd. De organisatie besteedt daarnaast aandacht aan de breedtesport, dit jaar dus op een bijzondere plek. Alle tennisverenigingen in de gemeente ondersteunen het evenement en zijn aanwezig om hun club te promoten.

Tussen 13.45 en 14.00 uur kun kids zich gratis inschrijven. Om 14.00 uur is er een warming-up op muziek. Daarna volgen uitdagingen op een speciaal circuit om de beginselen van tennis te leren. Voor rackets en ballen wordt gezorgd, ook wat te drinken en een snoepje. Tot slot wordt een klein tennis teamtoernooi gespeeld. Achteraf krijgen deelnemers een leuke attentie.

Verschillende sponsors hebben leuke prijzen beschikbaar gesteld, zoals bioscoopbonnen en een AZ-shirt met de handtekeningen van alle spelers. Deelnemers krijgen een lootje, waarna op de finaledag (zondag 21 juni) van het Future Tennis toernooi de trekking zal volgen.

Pin It
Bekeken: 3245x
http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://pbj.banggaikab.go.id/slot-gacor-maxwin/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://klinik.bonebolangokab.go.id/pola-slot-maxwin/ https://sinona.luwukab.go.id/slot-demo/ https://berita.bonebolangokab.go.id/slot-demo/ http://sepedabaja.gorontalokab.go.id/slot-demo/ https://www.malkelapagading.com/slot-gacor-online/ https://srv-inlislite.unsulbar.ac.id/demo-pg-soft/ https://simpeg.rsudibnusina.gresikkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://inlislite.kalselprov.go.id/slot-demo/ https://bappedalitbang.kaltaraprov.go.id/slot-demo-pgsoft/ http://webgis.sinjaikab.go.id/slot-demo/ https://konsultasi.ulp.banjarbarukota.go.id/slot-demo/ https://jdih.baubaukota.go.id/assets/demo-slot/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://perpus.menpan.go.id/slot-demo/ http://simpeg.ampta.ac.id/slot-demo-pgsoft/ https://intercafe.ipb.ac.id/slot-demo/ http://inlislite.vapt.blitarkota.go.id/vendor/akun-demo/ http://inlis.kulonprogokab.go.id/inlislite3/slot-demo/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://matane.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/demo/slot-demo-gates-of-olympus.html https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/