Langzamerhand komen via vooral social media steeds meer bezoekersberichten over de nieuwe opzet van Indian Summer naar buiten. Naast de positieve berichten van de organisatie zwelt daardoor ook de kritiek aan. Zo wordt door de ervaren festivalbezoekers geklaagd over 'jong grut' en wordt gepleit voor het ophogen van de minimale leeftijd van 16 jaar naar 18 jaar of zelfs 21 jaar.

Het zijn vooral de trouwe bezoekers die zich niet kunnen vinden in de nieuwe opzet en de 'gezelligheid en intimiteit' van het oude Indian Summer missen. Als voorbeelden worden de aankleding en het strandje aangehaald en het huidige grotere aantal tenten veroordeeld. Ook het grote aantal bezoekers, natuurlijk niet onbelangrijk voor de organisatie, heeft volgens de criticasters een schaduwzijde. Zo lopen de wachttijden bij bijvoorbeeld de kassa's voor munten daardoor af en toe flink op en was de bereikbaarheid bij vlagen 'lastig'.

De kritiek op de drukte wordt door de meesten gedeeld, maar het lijkt erop dat het jongere publiek zich beter kan vinden in de nieuwe opzet. De organisatie heeft het NHD laten weten de kritiek mee te nemen in de evaluatie van het evenement. (foto: Ferdy Damman)

Pin It
Bekeken: 4381x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/