Zondag 21 juni is het 2e Open Podium in het Openluchttheater De Oude Kwekerij. Het heeft als thema klassieke muziek en zang. Op zullen treden jazz-zangeres Damaris Kort, begeleid door haar man Mark, de jonge klassieke pianist Mark van Brederode en het duo Tamar & Djoeke. Deze jonge talenten zingen eigen liederen en begeleiden zich op piano, gitaar en ukelele.

Het Open Podium begint om 14.00 uur en is voor 16:00 uur afgelopen. Het amfitheater is deel van het Park De Oude Kwekerij en er kan zonder versterking worden gespeeld.

Het programma is nog niet helemaal vol. Wie zin heeft om op te treden kan zich nog aanmelden. Bij echt slecht weer wordt het evenement afgelast. Dit wordt kenbaar gemaakt op Parkdeoudekwekerij.nl.

De volgende Open Podia zijn steeds op de derde zondag van de maand op 19 juli (lichte muziek voor kleine groepen), 16 augustus (koren) , en 20 september (bewoners Bergerhof, Bergermeer en Blaeustraatkwartier).

Pin It
Bekeken: 4022x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/