De Externe Commissie Verdeelsleutel, de commissie die is opgericht omdat de kleinere gemeenten de brandweerzorg niet konden opbrengen, heeft een voorstel voor een nieuwe berekening gedaan.

Nu worden de kosten berekend aan de hand van het inwoneraantal, die voor bijvoorbeeld Langedijk erg ongunstig uitvallen. Voor de nieuwe berekening die de commissie voorstelt worden de kosten van brandweer gekoppeld aan de belastinginkomsten per gemeente.

Als deze berekening zou worden doorgevoerd zou Langedijk maar 1,3 miljoen aan brandweerzorg kwijt zijn in plaats van 1,6 miljoen. Voor Alkmaar pakt de uitkomst van deze berekening met zeshonderdduizend euro minder gunstig uit.

Het voordeel van dit nieuwe systeem is dat het makkelijk aan te passen is aan veranderingen binnen de gemeente. Het algemeen bestuur van de Veiligheidsregio bespreekt het voorstel van de commissie op 3 juli.

 

Pin It
Bekeken: 3258x
http://bem.fk.unand.ac.id/demo-slot/ http://pilarsosbudasean.kemenkopmk.go.id/slot-demo/ https://perpustakaan.atmaluhur.ac.id/slot-gacor/ https://perpus.makassarkota.go.id/slot-gacor/ http://pustaka.merantikab.go.id/demo-slot/ https://helpdesklpse.kotabogor.go.id/demo-pgsoft/ https://bpfpik.ub.ac.id/-/slot-gacor/ https://bcc.ub.ac.id/slot-demo-pragmatic/ http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://95.111.196.187/ https://94.237.67.110/ https://149.129.223.146/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/