Nederlands Kampioen was hij al een paar keer, maar nog nooit wist karateka Fabrice de Boer de Funakoshi Cup in eigen huis te veroveren. Het toernooi in de Hoornse Vaart wordt al jaren bezocht door de complete nationale top sterke buitenlandse delegaties. Winst stond hoog op de verlanglijst van de Heilooënaar en nu was het eindelijk zo ver. In een spannende finale versloeg Fabrice clubgenoot Giorgio Fung met 3-2.

Ook de teamwedstrijden werden gedomineerd door de mannen van Funakoshi. Samen met teamgenoten Giorgio en Ivan Fung veroverde Fabrice de Boer met overmacht de titel.

Voor Funakoshi was het een geslaagd toernooi want ook in de andere categorieën werden veel prijzen behaald. Goud was er voor Niels van de RolBrouwer, Tim Chung, Maartje Binnekamp. Zilver ging naar Roy Berendsen, Dorian van der Wurff, Esmee Binnekamp, Julian de Moel en Jared Smits. Brons was er voor Yvonne Binnekamp, Karin Teij, Jilles Koster, Dico van Bergeijk, Denise van der Berg, Mikayla Zanstra, Roos van Bentem, Madelief van Bentem, Sim Jong, Paul Edelschaap, Guy Flammang, Jesse van Rookhuizen, Dong Tsang en Niels de Vries.

Foto vlnr: Giorgio Fung, Ivan Fung, Fabrice de Boer

Pin It
Bekeken: 4202x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/