De Henselmans wandelvierdaagse van Langedijk zit er weer op. Prachtig weer, blije gezichten, muziek en mooie samenwerkingen, Sport Servicepunt Langedijk is er trots op en tevreden met het resultaat.

Dinsdag 9 juni zijn de lopers begonnen met een route door Zuid-Scharwoude, waarna woensdag de Museum Broekerveiling route gelopen werd, dwars door de oude veiling naar de gezellige stempelpost. Donderdag was er de warme route door Oudkarspel, met aan het eind een lekker verkoelend ijsje van de ondernemersvereniging Langedijk (AOL).

De laatste wandelavond had het thema “water”, waarbij schoolkinderen zo gek en leuk mogelijk verkleed gingen om een schoolsport tenue van SMP Sportscare te winnen. Bij de Sint Jan de Doper in Noord-Scharwoude werd de prijs uitgereikt aan Rkbs De Koolvlet, met hun prachtige wastobbes. Burgemeester Cornelisse sloot met mooie woorden de wandelvierdaagse af.

De organisatie bedankt haar sponsor en de ongeveer 250 enthousiaste vrijwilligers die de ruim 1100 lopers een mooie tijd gaven. Er zijn vele foto’s en filmpjes gemaakt, terug te vinden op Sportsl.nl en Langedijkers op Facebook.

Pin It
Bekeken: 2773x