Vorige week maakte Bags and Events bekend de Langedijker vrijmarkt te gaan organiseren. De markt wordt dit jaar gehouden op 15 augustus. Bags en Events had aanvankelijk de markt op het Havenplein, Sluiskade en een deel van de Prins Hendrikkade willen houden.

Dit veroorzaakte veel protest onder de bewoners omdat de markt altijd op de Prinses Irenestraat, Prinses Margrietstraat en de hele Prins Hendrikkade werd gehouden. Er is dus besloten om deze traditie alsnog te handhaven en de markt op de genoemde vijf straten te houden.

Mensen die met een kraam op de markt wilen gaan staan moeten zich van tevoren inschrijven, Dit kan door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door op 25 juni tussen 19 en 21 uur naar de inschrijfavond in Café Welgelegen in Broek op Langedijk te komen.

Meer informatie is te vinden op www.bagsandevents.nl/langedijkervrijmarkt.

Pin It
Bekeken: 3865x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/