Dinsdagavond heeft de gemeenteraad van Alkmaar bepaalt wie ze gaat voordragen als de nieuwe burgemeester. Acht vrouwen en tien mannen hebben zich gemeld voor de vacature, één van hen is huidig waarnemende burgemeester Piet Bruinooge. Hij is, zo bleek na tweeënhalf uur overleg achter hermetisch gesloten deuren, volgens de raad de beste kandidaat en wordt daarom voorgedragen bij de Commissaris van de Koning.

De namen van de overige kandidaten zijn niet bekend, wel dat drie van hen een fulltime functie hebben in het openbaar bestuur en elf een functie daarbuiten. Bruinooge is sinds 2007 burgemeester van Alkmaar. Daarvoor was hij wethouder en loco-burgemeester van Middelburg en burgemeester van Renkum. De voordracht moet nog wel worden bekrachtigd.

Pin It
Bekeken: 4300x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/