De rioolheffing in Langedijk wordt toch niet in één keer verhoogd van 216 naar 368 euro. Wethouder Jasper Nieuwenhuizen voerde eerder het argument aan dat de huidige gebruikers er nu toch al gebruik van maken.

De coalitie had bij de raadsvergadering op 25 juni eigenlijk een motie tegen deze ingrijpende verhoging willen indienen, maar de wethouder was hen voor en heeft laten weten ermee te kunnen leven dat de coalitie het toch iets geleidelijker wil aanpakken. Volgend jaar zal de rioolheffing dus verhoogd worden met maximaal 30 euro.

Pin It
Bekeken: 2561x
https://jdih.menlhk.go.id/slot-gacor-online/ https://sikurikulum.polinema.ac.id/slot-demo-pragmatic/ https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/