De SP in Heerhugowaard is van plan een voorstel in te dienen om de schoolbus voor leerlingen van speciaal onderwijs toch te behouden. Eind vorige week werd bekendgemaakt dat Heerhugowaard de schoolbus wilde afschaffen omdat gemeenten er minder geld voor krijgen. Ouders zouden in plaats daarvan een vergoeding krijgen om zelf vervoer voor hun kind te regelen.

In reactie daarop richtten ouders van kinderen die speciaal onderwijs genieten een actiegroep op. De SP Heerhugowaard wil nu dat er op zijn minst een overgangsregeling komt, omdat de ouders relatief laat over de situatie zijn ingelicht.

Pin It
Bekeken: 2938x
https://jdih.menlhk.go.id/slot-gacor-online/ https://sikurikulum.polinema.ac.id/slot-demo-pragmatic/ https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/