In de nacht van maandag op dinsdag vond een eenzijdig ongeval plaats op de Voorburggracht in Zuid-Scharwoude. De automobilist liet een zwaar beschadigde Chrysler PT Cruiser achter, meldt Dichtbij.nl. De man ging de mist in bij een wegversmalling. Hij ramde hier een object dusdanig hard, dat het rechter voorwiel onder de auto vandaan gerukt werd.

Waarschijnlijk is de brokkenpiloot onderhand wel achterhaald, aan de hand van de gegevens van de auto. De politie onderzoekt de oorzaak van ongeval.

Pin It
Bekeken: 3056x
https://jdih.menlhk.go.id/slot-gacor-online/ https://sikurikulum.polinema.ac.id/slot-demo-pragmatic/ https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/