‘Van Boer tot Bord’ (VBTB) is een initiatief in Noord-Holland dat zich richt op het verkorten van de voedselketen en het herstel van de relatie tussen consument en producent.

De doelen van het project zijn onder andere het stimuleren van gezonde voeding, verhogen van biodiversiteit, reductie van CO2-uitstoot, ondersteunen van duurzame initiatieven en maatschappelijke organisaties, het stimuleren lokale economie en behoud van ambachten en kennis in de regio.

Met het project 'Voedsel in de buurt Alkmaar' wil VBTB Alkmaarders meer mogelijkheden bieden gebruik te maken van duurzame en/of biologische streekproducten, afgestemd op de eigen wensen en behoeften.

Het startsein wordt 30 juni gegeven door wethouder duurzaamheid Jan Nagengast in de bibliotheek Kennemerwaard, locatie Alkmaar Centrum. De bijeenkomst zal plaatsvinden tussen 16.00 en 18.00 uur. De inloop is vanaf 15:30 uur.

Pin It
Bekeken: 3480x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/