Gemeente Alkmaar is begonnen met de ombouw van de parkeerautomaten voor het parkeren op straat. Parkeerders kunnen vanaf nu betalen met pinpas of creditcard. Het pinnen wordt bovendien extra makkelijk gemaakt door gebruik van Dip&Go, waarbij geen pincode ingevoerd hoeft te worden. Het ombouwen van de parkeerautomaten is inmiddels gebeurd bij de Parcade op Overstad, de Harddraverslaan, het Melcoplein en het Hofplein. Na de zomer volgen de overige 116 parkeerautomaten op straat.

Met de nieuwe betaalmethoden behoort betalen met muntgeld tot het verleden. Om parkeerders te ondersteunen bij de overgang naar de nieuwe automaten zijn er promotieteams ter plaatse. Zij beantwoorden vragen en geven uitleg over de nieuwe betaalmethoden. In de parkeergarages kan nog wel met muntgeld betaald worden en ook belparkeren blijft nog steeds mogelijk.

Pin It
Bekeken: 4744x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/