Niet alleen in de Alkmaarse wijk Vroonermeer-Zuid werd in de nacht van zaterdag op zondag een spoor van vernieling getrokken. Hier werden zo'n 12 geparkeerde auto's vernield en het raam van een woning ging aan diggelen. Ook in Sint Pancras was het raak. Aan de Bovenweg, Twuyverweg en Domeynen zijn tenminste zeven auto’s vernield. Meerdere voorruiten zijn ingeslagen.

Een getuige in Vroonermeer-Zuid zag iemand wegrennen, maar de politie kon de verdachte niet meer achterhalen. Mogelijk gaat het om één spoor van vernieling van Vroonermeer tot aan de noordkant van Sint Pancras. De politie zoekt getuigen.

Pin It
Bekeken: 2861x
https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/