Een groep wielrenners is vrijdag rond 11:45 uur op nogal bizarre wijze ten val gekomen op de Drechterlandsedijk in Ursem. De groep trof een overstekende schildpad op de weg en probeerde uit te wijken. Daarbij kwamen zij ten val. Twee wielrenners raakten bij het ongeval gewond.

Diverse hulpdiensten kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. Een van de twee slachtoffers is ter plaatse behandeld, het andere slachtoffer is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. De schildpad is na het ongeval gevlucht en is niet meer teruggevonden. (foto: DNP.NU/Bas Witvliet)

Pin It
Bekeken: 3429x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/