Winkelcentrum Middenwaard in Heerhugowaard is het eerste winkelcentrum in de kop van Noord-Holland met vijf sterren van het Keurmerk Veilig Ondernemen. Dit is het resultaat van ruim tien jaar samenwerking tussen ondernemers, stadsbestuur, eigenaar Klépierre, Trigion beveiliging, politie, brandweer en het centrum voor criminaliteitspreventie en veiligheid (CCV).

Alle partijen kwamen dinsdag samen voor de uitreiking van de vijfde ster. Monique Stam-De Nijs, Heerhugowaards wethouder, nam deze in ontvangst.

In 2005 kreeg Middenwaard haar eerste ster. Hierna vond om de twee jaar een hercertificering plaats en ontving Middenwaard telkens een extra ster. De gezamenlijke aanpak zorgde voor een afname van winkelcriminaliteit, vernieling en graffiti. De overlast nam af en ook het aantal brandonveilige situaties is sterk teruggedrongen.

“Er is de afgelopen jaren gezamenlijk veel gerealiseerd", aldus Eric van Komen, voorzitter van het KVO. De resultaten van een recente enquête onder ondernemers vormen de basis voor nieuwe maatregelen die de KVO Winkelcentrum Middenwaard de komende jaren wil uitvoeren om het winkelclimaat nog verder te bevorderen.

Pin It
Bekeken: 2610x
https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/