De gemeente Langedijk zou het beste kunnen fuseren met Heerhugowaard. Dat is de conclusie van onderzoeksbureau SeinstraVandeLaar. In het onderzoeksrapport is te lezen dat “Langedijk momenteel de kleinste gemeente in de regio is geworden. Samen met Heerhugowaard krijgt Langedijk een omvang van 80.000 inwoners en wordt daarmee een gelijkwaardige partner ten opzichte van Alkmaar, BUCH-gemeenten en Schagen”.

Het onderzoeksbureau adviseert om een vervolgonderzoek uit te voeren naar de gevolgen van een bestuurlijke fusie versus een ambtelijke fusie en op basis daarvan een fusieorganisatie in te richten. (foto: Bing Maps)

Pin It
Bekeken: 3546x
https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/