De twee kinderboerderijen in Zuid-Scharwoude en Sint Pancras zouden niet verplicht gesteld moeten worden om de grond van de gemeente te kopen. Hiervoor had de CDA-fractie van Langedijk een motie ingediend. Raadslid Marian Schuijt wees erop dat deze kinderboerderijen een belangrijke ontmoetingsplaats zijn en had daarom voorgesteld om ze niet verplicht te stellen om de grond te kopen.

Ze vond dat er misschien een uitzondering gemaakt zou kunnen worden om zo een signaal af te geven dat de kinderboerderijen zelf ook actie moeten ondernemen. Ondanks het feit dat de oppositie nogal wat kritiek had is de motie wel aangenomen. (foto: Google+)

Pin It
Bekeken: 2553x
https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/