Gisteren werd nog wat getraind en verkend. Daarna zijn de International Children's Games officieel geopend in het Sportpaleis. Vrijdagochtend was het dan écht zo ver: de sportieve strijd brandde los in negen sporten onder goede weersomstandigheden.

Vanaf de voorronden wordt langzaam toegewerkt naar de finalestrijd. Fotograaf Marco Schilpp ging bij de atletiekbaan van AV Hylas en de beachvolleybalvelden in Stadspark de Rekerhout langs voor een sfeerimpressie. Meer foto's zijn te zien op de Facebookpagina van Alkmaar Centraal.

Pin It
Bekeken: 2962x
https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/