De motie om de rioolheffing in Langedijk gefaseerd te laten plaatsvinden is tijdens de raadsvergadering van donderdagavond aangenomen. Het voorstel was om niet in één keer een stijging van 213 naar 383 euro per maand door te voeren, maar deze geleidelijk te laten plaatsvinden.

Dinsdag liet wethouder Jasper Nieuwenhuizen al weten het bij voorbaat eens te zijn met de motie en gaf aan volgend jaar maximaal een verhoging van dertig euro te willen doorvoeren. De motie is bij de raadsvergadering met elf tegen negen stemmen aangenomen. 

Pin It
Bekeken: 2443x
https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/