De onopvallende videosurveillanten hebben donderdagmiddag en –avond gesurveilleerd op de snelwegen en provinciale wegen. Weggebruikers die op negatieve wijze de aandacht trokken, zijn aan de kant gezet voor een bekeuring en om videobeelden van hun eigen rijgedrag te kunnen bekijken.

Een 27-jarige motorrijder uit Alkmaar moest zijn rijbewijs inleveren nadat hij ruim 68 km/uur te hard reed op de N242 ter hoogte van Alkmaar. Een 35-jarige motorrijder uit Oudkarspel moest ook zijn rijbewijs inleveren, omdat hij op de Berenkoog in Alkmaar 61 km/uur sneller reed dan toegestaan.

Pin It
Bekeken: 3149x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/