Donderdagavond vond in Heerhugowaard de laatste raadsvergadering van het seizoen plaats. Tijdens deze vergadering werd het vervoer van kinderen naar het speciaal onderwijs per taxibus besproken. De ouders op de tribune toonden zich nog altijd verontwaardigd over het nieuwe strenge beleid van de gemeente.

Ze wezen er nog eens op dat de gemeente niet goed kan beoordelen of een kind dat speciaal onderwijs krijgt wel of niet een taxibus nodig heeft. De kinderen om wie het gaat zijn bijzonder gevoelig voor prikkels en hebben regelmaat nodig, terwijl ze het tegenovergestelde krijgen als ze met het ov naar school zouden moeten.

Wethouder Carolien van Diemen wees de ouders er op haar beurt op dat de gemeente al een stuk meer tegemoetkomendheid toont dan volgens de Raad van State zou moeten.

Ze had naar eigen zeggen bij wijze van spreken eigenlijk iets in de trant van ‘u krijgt een vergoeding ter hoogte van het ov-tarief en u moet zelf het vervoer voor uw kind regelen’ tegen de ouders moeten zeggen. Er zijn tot dusver zeventien officiële bezwaarschriften ingediend.

Pin It
Bekeken: 3226x
https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-gacor-online/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://jdih.tarakankota.go.id/slot-online-gacor/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ https://jdih.dprd.bulelengkab.go.id/slot-gacor-online/ https://pustaka.pekanbaru.go.id/slot-gacor/ https://library.poltekpel-sby.ac.id/slot-demo/ https://inlislite.bengkaliskab.go.id/slot-gacor/ https://jdih.dprd.bulelengkab.go.id/slot-online-gacor/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih.pasamanbaratkab.go.id/slot-demo/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.enrekangkab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-luar-negeri/ https://www.sdn-pungkit.sumbawakab.go.id/slot-demo/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/