Markt is een bekend verschijnsel in en om Alkmaar. Op vrijdag hebben we de bekendste kaasmarkt ter wereld en op diverse dagen van de maand zijn er verspreid door Alkmaar verschillende meerdere 'gewone'markten te vinden met als bekendste de zaterdagmarkt in de binnenstad. Zondag werd dat rijtje aangevuld met de Alkmaar Shopping Markt. Een markt die door de winkelstraten van de binnenstad kronkelt.

Winkeliers kunnen op die manier hun producten ook buiten de winkel promoten. Zonder een winkel in te hoeven lopen kon het winkelend publiek zondag zien wat veel winkels te bieden hebben. Iona Macmorland stond bijvoorbeeld in de Koorstraat met een kraam voor Miniprix Vintage, en draaide door de Shopping Markt extra omzet vanwege de kraam voor de deur.

Ook Olga Ellinger van The Body Shop vind de Alkmaar Shopping Markt een zeer goed initiatief. "Naast dat we een leuke prijs hebben voor onze producten kunnen mensen ook makkelijker kennis maken met de producten die wij verkopen".

Pin It
Bekeken: 3641x
http://fastekkln.kemenkopmk.go.id/slot-online-gacor/ http://skp.bkpsdm.ketapangkab.go.id/live-draw-hk/ https://perpustakaan.wicida.ac.id/demo-pg-soft/ http://inlis.lamongankab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/toto-macau/ https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://sikomik.mojokertokab.go.id/slot-gacor-terpercaya/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://mpoten.berkeleywellbeing.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/