De eerste winnaar van het Nederlands Amateur Kampioenschap Poker (NAKP) is bekend. Tobias van der Meer uit Leeuwarden kroonde zich zondagochtend rond 4:30 uur tot winnaar, na ongeveer 16 uur speeltijd. Hij rekende in Hotel Heerlickheijd in Ermelo af met 149 finalisten, waaronder drie Alkmaarders en een Heerhugowaarder. In totaal namen in heel het land 4836 spelers deel aan de voorronden.

Rogier Boom was de beste Alkmaarder met een 40e plaats. Wim Krom moest het doen met een 98e plaats. Sigrid Branderhorst en Heerhugowaarder Ronald Roolker vonden hun Waterloo als nummer 104 en 105.

Naast het kampioenschap waren diverse activiteiten. Zo speelde ambassadeur Joep van de Bijgaart tijdens de finale een online pokersessie, terwijl de toeschouwers hem het hemd van het lijf konden vragen. Later op de avond was er een NAKP-quiz, zodat iedereen een leuke dag had.

Familie en vrienden van de spelers konden thuis meekijken via livestream. Bovendien werden verschillende deelnemers tussen het spelen door geïnterviewd. Organisator Mathijs Jonkers: “Het eerste amateur pokerkampioenschap was een succes, maar vooral ontzettend gezellig.”

Pin It
Bekeken: 3384x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/