Elk jaar organiseert Alkmaar Sport in de eerste week van de zomervakantie de zomersportactiviteiten. Ook dit jaar werd er weer een divers sportaanbod aangeboden aan de Alkmaarse jeugd. Deelnemers melden zich aan voor een sportprogramma waarbij op twee dagen verschillende sporten worden beoefend. Alkmaar Sport organiseerd tijdens meerdere schoolvakanties activiteiten, maar toch is de insteek dit jaar nieuw.

Alkmaar Sport hoopt door kinderen kennis te laten maken met meerdere sporten in een korte tijd hen zo enthousiast te maken voor een van de sporten dat ze zich na de vakantie inschrijven bij een van de sportverenigingen. Dit jaar werd er kennisgemaakt met mountainbiken, hockey en atletiek. Al vanaf zeer jonge leeftijd laat Alkmaar Sport kinderen kennismaken met het plezier dat sportief bezig zijn kan bieden. Tijdens de kleutersportochtend op het terrein van Hylas werden de allerjongsten vermaakt met leuke en sportieve spellen.

Pin It
Bekeken: 4743x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/