Donderdag 2 juli vond een raadsvergadering van de gemeente Heerhugowaard plaats waarbij onder andere het taxibusvervoer van kinderen die naar speciaal onderwijs gaan is besproken. Wethouder Carolien van Diemen had eerder de ouders een gesprek met een gemeentelijke consulent geboden.

Het gaat waarschijnlijk niet lukken om al deze gesprekken voor de zomervakantie te plannen, maar de ouders zijn tot dusver wel tevreden over hoe de gesprekken verlopen. Tijdens de gesprekken probeert de gemeente wel zoveel mogelijk te regelen dat de ouders hun kind toch een paar keer per week naar school brengen dan wel halen.

De schoolspecialisten van de Burgemeester de Wildeschool in Schagen hebben al per kind een zeer specifieke verklaring opgesteld, waardoor de gemeente volgens het NHD zeer verrast was.

De gemeente zou door de specificiteit van de afgegegeven verklaringen twijfelen of deze specialisten wel onafhankelijk genoeg zijn en wil bepalen of de kinderen ook door een externe specialist onderzocht moeten worden. In elk geval zorgt de gemeente dat de kinderen bij wie het niet gelukt is om het vervoer dat ze nodig hebben op tijd te onderzoeken na de zomervakantie voorlopig nog met een busje vervoerd worden.

Pin It
Bekeken: 3674x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/