Eind mei liet de gemeente Langedijk weten dat de motorclub MC Expendables voor 10 juli moesten stoppen met hun activiteiten aan de Bijlestaal 11 op bedrijventerrein Zuiderdel in Langedijk. De activiteiten zouden in strijd zijn met het bestemmingsplan.

Dat ultimatum is nu verstreken, maar de Expendables hebben er donderdag een bezwaarschrift tegen ingediend. Hun advocaat, Alexander Admiraal, dringt erop aan dat de gemeente de motorclub niet meteen de dwangsom van 10.000 euro voor elke dag dat ze niet stoppen met hun activiteiten oplegt en de behandeling van het bezwaarschrift afwacht.

Pin It
Bekeken: 3372x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/