Het is een Alkmaarse primeur, maar niet één waar je warme gevoelens bij krijgt. De woning van Wethouder Viktor Kloos wordt sinds kort bewaakt met camera's en infraroodscanners, zo meldt het NHD. Kloos wordt al enige maanden bedreigd en lastig gevallen. Het gaat om een steen door de ruit, bedreigingen en zelfs insluipingen.

Veel aandacht willen de wethouder en de gemeente er niet aan geven, alleen de buurtbewoners zijn geïnformeerd over de komst van de apparatuur die op advies van de politie is geplaatst. Kloos is daarmee de eerste Alkmaarse bestuurder die wordt bewaakt. Kort geleden is onder verantwoording van Kloos een nieuwe horecanota aangenomen die onder binnenstadbewoners nogal wat weerstand oproept omdat de kroegen nu de eigen sluitingstijd mogen bepalen.

Of er verband is tussen de nieuwe nota en de bedreigingen is niet duidelijk, de eerste bedreigingen werden al eind vorig jaar geuit.

Pin It
Bekeken: 3790x
http://fastekkln.kemenkopmk.go.id/slot-online-gacor/ http://skp.bkpsdm.ketapangkab.go.id/live-draw-hk/ https://perpustakaan.wicida.ac.id/demo-pg-soft/ http://inlis.lamongankab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/toto-macau/ https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://sikomik.mojokertokab.go.id/slot-gacor-terpercaya/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://mpoten.berkeleywellbeing.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/