Vrijdagavond is een rijtuig met twee paarden te water geraakt bij de Middenweg in Heerhugowaard De Noord. Ook de koetsier, een passagier en een meereizende hond hielden het niet droog. De paarden waren in paniek geraakt door het verkeer, waardoor de koetsier de controle kwijtraakte en de combinatie in het water belandde.

Eén van de paarden kon op eigen kracht uit het water komen nadat het was losgesneden. Het andere paard kreeg assistentie van een te water gesprongen agent die ook één van de inzittenden weer op de wal hielp. Later arriveerde ook de brandweer, maar toen was het grootste leed al geleden. Niemand raakte gewond bij het incident, Het rijtuig is door een berger uit het water getakeld. (beelden: DNP.NU / Douwe de Vries)

Pin It
Bekeken: 3862x
http://fastekkln.kemenkopmk.go.id/slot-online-gacor/ http://skp.bkpsdm.ketapangkab.go.id/live-draw-hk/ https://perpustakaan.wicida.ac.id/demo-pg-soft/ http://inlis.lamongankab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/toto-macau/ https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://sikomik.mojokertokab.go.id/slot-gacor-terpercaya/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://mpoten.berkeleywellbeing.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/