Zaterdag werd bij het AFAS Stadion weer de jaarlijkse AZ fandag gehouden. Naast allerhande activiteiten werd ook de selectie van trainer John van den Brom aan de supporters gepresenteerd en werd en er een gratis toegankelijke oefenwedstrijd tegen buurman SC Telstar gespeeld. Het oefenduel met Telstar werd door AZ ruim gewonnen, er stond uiteindelijk een 3-0 overwinning op het scorebord.

Telstar moest het laatste kwartier van de wedstrijd gedwongen met tien man uitspelen, maar het overtal werd door AZ niet in een nog hogere score omgezet. En daar was Van den Brom niet blij mee: “We speelden in een laag tempo, de keuzes die we maakten waren niet altijd goed. Van het spel ben ik vandaag niet zo heel warm geworden, maar dat is niet zo erg.”

Het maakte de bezoekers van de fandag allemaal niet uit, die toonden zich tevreden en vooral de jongere fans genoten van het kijkje in de keuken en de ontmoetingen met hun voetballende idolen.

Pin It
Bekeken: 4878x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/