Drie muzikanten treden deze zomer op in de Sint Laurentiuskerk in de reeks ‘Muziek in de Laurentius’. De Amsterdamse organist Gijs Boelen trapte zondag af. Het is zondag 26 juli om 13:30 uur de beurt aan de 11-jarige sopraan Marie-Juliette de Niet.

De Sint Laurentius of Cuyperskerk aan het Verdronkenoord is bij uitstek geschikt voor deze concerten vanwege haar prachtige entourage en akoestiek. Het monument met het beroemde Pels-orgel is één van de vroegste werken in Noord-Holland van architect Pierre Cuypers.

De Alkmaarse Marie-Juliette is onder andere bekend van het tv programma Superkids. Ze wordt op piano begeleid door Rudolf Krabbendam en zal bekende nummers laten horen waaronder haar, van de uitzending bekende, tango “Mi Buenos Aires Querido”.

Marie-Juliette heeft al een bijzonder hoge en volwassen sopraanstem, waarmee ze veel mensen weet te raken. Afgelopen jaar heeft ze twee muziekalbums uitgebracht. Nu is ze bezig met het afronden van de opnames voor haar derde album ‘Tango’, dat binnenkort zal uitkomen.

Pin It
Bekeken: 3499x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/